neděle 26. listopadu 2023

Květen - Pardubice

 Koupila jsem si konečně chytrý mobil :-)

S Pavlíkem jsme vyrazili do Pardubic, že si tam dáme někde kafe a projdeme se s Jitkou až skončí v práci vysílání. Jenže Pavlík to trošku poplet, protože Jitka v práci ten den nebyla :-) 

A tak jsme si prošli Pardubice sami. Nejvíce se nám to líbilo kolem zámku, na hradbách a pod zámeckými hradbami v parku.
























2 komentáře:

  1. Já nebyla v Pardubicích ani nepamatuju, miluju nádraží, měla bych to jet skouknout, je tam toho hodně nového.. a na zámku snad naposledy za totáče... také občas čtu co se tam změnilo k lepšímu. Ale já teď spíš Polička, Svitavy atd...

    OdpovědětVymazat
  2. Pardubky jsou fajn, jako skorohradečák bych to neměla říkat, ale Pardubky se mi hodně líbí :-) Byla jsem tam vícekrát, každou půlhodinu jezdí z Hradce vlak a musím říct, že v Pardubicích se mi to neomrzelo. Navíc je mám spojené s láskou už více let s Pavlem, podobně jako Prahu. Praha je sice pro mě New York, ale s Pavlem mi tam bylo vždycky moc hezky, tam jsme se kdysi poprvé s Pavlem setkali naživo a byla z toho velká láska a na Prahu stejně jako na Pardubice máme krásné vzpomínky...:-)

    OdpovědětVymazat