neděle 15. října 2023

Obnovení blogu

Nějaký čas uvažuju o obnovení blogu. 

Slibovala jsem si to vloni, letos na jaře, ne a ne se do toho dokopat. Znovu se učím v uživatelském prostředí blogu orientovat a pohybovat - jde to hodně ztuha a ještě chvíli půjde a taky to půjde hodně hodně pomalu.

Proč vlastně obnovit blog?

Protože nemám žádného přímého svědka na svůj život a některé věci si chci opravdu pamatovat a připomínat. Vracet se do minulosti k hezkým věcem a tím posilovat svoji víru v štastný život a štastné chvilky do budoucnosti.

Co mě k obnovení blogu skutečně nakoplo?

Je to asi dva týdny zpátky. V práci s kolegyní jsme si povídali. Byla s manželem v jižní Francii, já tam byla kdysi také....chtěla jsem ji ukázat pár svých fotek, nemohla jsem je najít....ale na druhou stranu jsem našla příspěvky jiné a vzpomínala.

Mám tu na blogu pěkný guláš, rozhodla jsem se, že si to postupně pomaličku roztřídím do rubrik a štítků, abych se v tom lépe vyznala.

Bude to dlouhá mravenčí práce, tak do toho. Nejistý první krůček, poté druhý krok.....pomaličku, krok za krokem, ale věřím, že to půjde.





2 komentáře:

  1. Ahoj Barčo! Dobrý nápad! A nepochybuji, že to dáš dohromady a brzy. Jsi na takové úkoly specialistka a máš tah na branku (viz děda:)). Zdraví zuzi

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zuzi, zdravím a děkuju za povzbuzení. Co ti budu povídat, mám binec ve fotkách, ale půjde to. Tah na branku s dědou mě rozesmál :- )), to je taky extra téma na blog.

    OdpovědětVymazat