neděle 3. července 2016

Dobré ráno, Mango


















10 komentářů:

  1. Dost odpuzující koupelna, radši bych se šla umejt někam do potoka.
    To mi říká, že celá akce musela mít hodně velkou přitažlivost, když jste chodili do takové třísko-koupelny.

    OdpovědětVymazat
  2. jojo, koupelna ve stodole. přírodní podmínky.
    a protože bylo venku opravdu vedro a slunce - tak do sprchy a do stodoly několikrát za den pod studenou a cestou zpátky ke stanu člověk akorát uschnul. :-)

    já mám něco podobně odžitého mockrát i s polní kuchyní z dětství a z mládí z turistáku, takže mi tyhle podmínky nevadí.

    potok...nevím, spíše dál, tohle je dost na kopci.

    OdpovědětVymazat
  3. 3
    V turisťáku jste byli pořád na jednom místě, že jste měli postavenou dřevotřískovou koupelnu?

    VB tomhle případě je mi vcelku jedno, kde se meju, hlavně když to teče. Ale ten potok by mi asi byl taky o něco milejší. Pocitově je čistší. (Hygieničtější.)

    OdpovědětVymazat
  4. 2
    Ony to právě moc přírodní podmínky nejsou.

    OdpovědětVymazat
  5. 3. v turistáku jsme vozili velké černé sudy a konstrukce na ohřívání vody a samozřejmě rošty - takže dost podobně, jen tedy s tím rozdílem od této koupelny, že tam nebyla střecha, ale vojenská plachta, plenta. to byl takovej hodně přírodní tábor a turisták :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Takže jste byli na jednom místě.
    Já měla zafixováno, že turisťáky jakože chodily, z místa na místo, ale je fakt, že jsem nikdy člen žádného utrisťáku nebyla, jen jsem chodila s našima (stan, potok, benzínovej vařič), s trampama (spacák, potok, oheň) a nebo byla na pionýrskejch táborech (někdy mastňácký chatky, někdy stany a zázemí pod plachtama, jak píšeš ty o turisťáku).

    OdpovědětVymazat
  7. 6. Ru, s těma turistákama...znám jen ten svůj. takže týden před táborem jeli na tábořiště párvedoucích a pár lidí uvolněných ze školy a začali stavět pomalu tábor, pak přijeli děti, stále sedostavoval tábor a k tomu byl program - táborová hra. a pak se odešlo z tábora na pět dní - tábor zůstal prázdný, jen hlavní vedoucí tam byli jako hlídka a po pěti dnech zpět do tábora a pokračoval se táborový program. ti vedoucí, co zůstali v táboře, opravovali co bylo nutné a chystali další etapy na táborovou hru. celý tábor trval 3 týdny, když jsem byla ve stavěcí četě tak 4 týdny.

    tábořiští bylo několik - severní čechy, jižní čechy. jiné turistáky nevím. a těch pět dní mimo tábor - piták a spaní pod širákem, ev pod pod přístřeškama z celt, vaření na ohni v kotlíkách jednotlivé družiny.mytí v potokách a tak.

    OdpovědětVymazat
  8. Jojo, takhle nějak jsem si to představovala.

    OdpovědětVymazat
  9. 2
    no to já mám taky odžito, ale myli jsme se v potoce.

    OdpovědětVymazat
  10. krásna fotka, tá prvá.....detstvo...romantika....jééé....

    tak ten vodopád v rumunských horách bol krajší, ale kľudne sa by som sa umyla aj v tejto kúpeľni, ja som starý horský čuník ;-)

    OdpovědětVymazat