pondělí 16. října 2017

Co je u mě nového?


Dlouho jsem nepsala. A strašně to letí.
V půlce září jsem se vrátila z Itálie a chytla jsem příšernou chřipku, z které jsem se hrabala skoro tři neděle. Bylo mi blbý volat z dovolené, že si beru neschopenku.

Bez atb to nešlo a protože jsem ji přecházela, vleklo se to s následky - klouby, podrážděný žaludek z atb, stres v práci s nadcházející reakreditací a hodně těžké odd. Moje dny vypadaly tak, že jsem odsloužila službu, přišla domů a lehla, spala. Byly dny, kdy jsem musela spát i víc jak 12 hodin. Týdny letěly tímhle stylem strašně rychle. Nic nešlo. Obrovská svalová unava, slabost, dost dlouho teploty. Ted už jsem lepší, vrací se mi síla a energie, jen ten žaludek občas zlobí.

Ale měla jsem pár dní moc hezkých. Díky Saule :-)
  



18 komentářů:

  1. Tyjo, tedy ta dovolená ti dala :-)) Ale letos celkově bylo divné počasí. Pořád bouřky...takové vysávací. Moje maminka měla dny, kdy sse jen motala a volala mi, že potřebuje energii. Tak jsem přišla a ona mě vysála. Motající jsem přišla domů a vysála muže. Tak to chodí, je třeba mít po ruce posily. TAkže taky díky Saule, že se Barči daří lépe. :-)) hezký den oběma přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. 1. ten přechod z Itálie do čech - to byl nářez. Z 30. st do nějakých 15.st. prakticky jsem půl dovolené promarodila :-( po domácku to nešlo, musela jsem si nasadit ty atb.Jo, dalo mi to hodně zabrat.

    Musím říct, že Saul byl trpělivej, úžasnej a bylo nám spolu i v mý indispozici hodně dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  3. 1,2:
    já když jsem vysátej,tak začnu nasávat a je to zas OK.:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Každý máme "své" metody. Ale jedno Vám řeknu, i když to určitě víte. Není dobře člověku samotnému. Je fajn, když natáhne ruku a někdo tam je. I třeba proto, aby když potřebuje, ta energie tam byla přítomna.

    OdpovědětVymazat
  5. Teď je krásný podzim, huš huš ven a je po chřipce. Poslouchat ptáčky, bublání vody. Vy tam máte krásný park a my úžasnou řeku. Nad nimi baldachýn mlžných cárů... to voda dýchá :-) Je třeba jít ven, ale ne se tam plašit a fotit a běhat odněkud někam. Jen tak lehce... pomaly kráčet a zhluboka dýchat. Mějte se dobře.

    OdpovědětVymazat
  6. 5. je. chodím pěšky z práce a do práce a právě v klidu a užívám si to. :-) a měla jsem i moc hezký víkend, klidný, podzimní.

    OdpovědětVymazat
  7. 5. a hlásím, že venku neplaším a nepobíhám a dokonce jsem ani na posledním výletě vůbec nefotila :-) fotil jen Saul. přesně jak říkáš - naplno si to užívat všemi smysly v klidu.

    OdpovědětVymazat
  8. hledám, hledám Ratky komentáře as nejsou tu.

    OdpovědětVymazat
  9. no,s tím neplašením to je možná ještě trochu diskutabilní:-),naběhali a poběhali jsme toho taky dost,ale Barčino nefocení mohu potvrdit:-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jaké je u vás počasí? takové šedé olovnaté mraky?

    OdpovědětVymazat
  11. už to funguje, hned mi naskočil robot :-)) ale původnějssme se jen ptala na počasí, tady je hnusně

    OdpovědětVymazat
  12. ne ne, pro mě to byla krásná procházka, s posezeními na moc hezkýcdh místech a v klidu. teda vlaky,nám moc nejdou :-)) to plašit umím a běhat taky, to je pracda.

    a právě si říkám, že to nespěchání jak je fajn. ale je možný, že někdy i při chůzi zrychluju, nevědomě, to už je zvyk z práce :-(

    OdpovědětVymazat
  13. 11. spíše opar, a slunce. bude hezky, dívala jsem se na předpověd a kazit se to má na pátek a o víkendu zase hezky - budu přes den v práci :-(

    OdpovědětVymazat
  14. Ty Ratčiny komenty možná odnesl čáp,aby se od ní nevracel s prázdnou:_)
    U nás je nahoře vymeteno, krásně modro a teplo.
    Což je mi prd platný,když na to čumím z fabriky,no:-(

    OdpovědětVymazat
  15. 13. tak změna, sluníčko už není nikde a je zataženo - z oparu je inverze. :-(

    OdpovědětVymazat
  16. ahój Barčo!
    tak som nakukla, že čo máš nového, a čítam tak na pol očka, že svadba a pláž ;-) takfajn! pekné fotečky a som rada, že ti je už lepšie. jojo, takové živočíšne teplo je veľmi zdraviu prospešné! ;-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj, já pořád něco dělala a blogy zanedbávala, takže mě teĎ čeká pěkná prohlídka fotek, co se tady snesla z Itálie a těším se! Vidím článek Peschici a to mi připomnělo památnou jízdu s Rulisou a Žirafkou a hlášku "Tady je to každej pes jiná ves."

    Tak snad teď budeš barčo celej rok zdravá, protože chřipuk už sis vyjedla náležitě :(

    Saule 3
    :-))

    OdpovědětVymazat