pátek 10. března 2017

První březnové dny

náročné, ale dobré.

Na otočku Liberec - taková moje malá vizita :-)
Podařilo se mi (v což jsem už nedoufala) urvat si kousek letní dovolené - první týden letních prázdnin.
Vyřídit a podat dańové přiznání - trošku s tím byly zmatky, nebo spíše informační šum - na mzdovce, ale dobrý, vyřízeno.
Překopat si smlouvu u pojištovny.
Zaplatit a vyřídit dvě letní dovolené - červenec a září. Potěšilo mě, že mi na osobním kontě FKSP zůstalo tolik peněz plus k tomu co mi vrátí na daních a mám jednu dovolenou zadarmo. :-) to potěšilo, s tolika penězi navíc jsem nepočítala.

A hodně jsem se nasmála u francouzké komedie: "Co jsme komu udělali? "
Sice je to komedie, ale tak nějak hodně aktuální, současná, ironická .....narážející trefně na multi-kulti. Francouzi si ze sebe umí dělat srandu - právě na jejich bolavých místech.

A moje kontrolní výsledky mám také v pořádku.


5 komentářů:

  1. To zní dobře, do začátku března.
    A nic neodsouváš na poslední chvíli, tybrďo!!

    OdpovědětVymazat
  2. no, já to nemám kam odsouvat.....to bych nedala. je to daný mýma službama. my jsme podstav - to znamená minus tři sestry. volna minimálně. všední dny i víkendy furt dvanáctky. no, dvanáctky na denní odcházím v 5: 20 a vracím se domů, když to dobře jde v 19:15. a noční podobně. to pak ten všední týden strašně letí, všechno strašně letí. Já si to prostě musím plánovat napevno - co kdy musím, jinak prošvihnuto a smůla, ono už i tak je to dost náročný, když se služby změní a mám je překopaný. a další věc náročnost tý služby - nikdy nevíš jaká ta směna bude.....takže tak. tak někdy i po noční holt nespím a jdu vyřizovat věci. ten unor mi to nešlo, fakt jsem padala na hubu. přišla po jakékoliv směně a šla do postele. ted už je to lepší. líp funguju.

    OdpovědětVymazat
  3. 4. Provance a Jižní Itálie (Gargáno, Apulie)

    OdpovědětVymazat