středa 11. května 2016

Ještě chviličku

v Ráji.




4 komentáře:

  1. popis trasy:

    Turnov ČD - Turnov - město zast.ČD (největší problém pro mě byl vymotat se z hlavního nádraží v Turnově na zastávku Turnov- město zast. ČD, trvalo mi to 3/4 hod. ptala jsem se na cestu, protože v jednu chvíli jsem byla zoufalá z těch všech mostů přes Jizeru a hlavně hlavních tahů, která Turnovem procházejí na další města, šílenost. Nemohla jsem najít směr, značku, nic)

    Turnov-město, zast.ČD (1 km) - po červené: Hlavatice (2km) Valdštejn (3,5 km) Bukovina, arboretum (6km) Adamovo lože (6,5km) dále po žluté:
    Mariánská vyhlídka, hřbitov horolezců (7 km) Antonínův pramen (7,5 km) Pod Majákem (9km) parkoviště pod Valdštejnem (11km) - po zelené, nebo po červené (šla jsem po zelené, ale po červené je to hezčí, obě 3 km)Turnov - město, zast. ČD (14km) - Turnov ČD (15 km)

    Z Valdštejnu po červené směrem na Bukovinu je několik zastavení - " U Lvíčka" odtud vedou další krátké okruhy skalami - tak třeba příště. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle výlet je okruh Hruboskalskem, vede po zlaté stezce Čs.Rájem.
    Hruboskalsko je skalní město centrálního Čs. Ráje.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí ta ryba na fotce č.2.

    Takže výlet jako vzpomínka na babičku v zajímavé krajině. No, připadá mi to mnohem bližší, než jít za vzpomínkou na hřbitov.

    OdpovědětVymazat
  4. júúú, Český ráj to na pohled! ;-)
    tam som bola, a bolo tam pohádkově.
    prvá fotka úúúúúchvatná!

    OdpovědětVymazat