čtvrtek 3. prosince 2015

V Praze

                                                                                                                                                 21.11.2015

se Saulem.

 Původně jsme si naplánovali, že se trochu projdeme po městě a půjdeme do Paláce Kinských na výstavu asijského umění. Ale protože bylo pěkné počasí chodili jsme venku.









Ještě se nevybarvil :-)







U Trajců




Nahlédli jsme do galerií v uličkách.


A na konec skončili tady, jako před dvěma lety :-)




 Saule, díky.

12 komentářů:

  1. Hezkej, jen trochu šedivej.:-)
    Převod do čb je nutno trošku doladit. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem přifrčela k PC a čtu odshora dolů tak jak rychle dovedu v Praze se Saulem rozestlááno.... pěkné :-) myslím na Vás a všem přeju hezký předvánočný čas

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)))

      Ratko, zdravím, kdepak jsi tak dlouho byla?

      Vymazat
    2. trochu jsem relaxovala v Nových Hradech a okolí :-)

      Vymazat
    3. aha. už jsem si dělala trochu starosti, jestli tě ten předvánoční shon úplně nepohltil :-) a nebo jestli se nedej bože něco u vás nepřihodilo.

      Vymazat
    4. předvánočný stres přichází a letos to bude hardcore... :-) máme vymalováno, vyměněný nábytek a teď postupně přestavujeme horní patro, oblečky pro dvě malé děti jsou připraveny. ještě sháním kočárek. Oblečky pro další dospělé jsou vytřiďovány na jedno místo a připraveny k použití. vánoce se vším všudy (jako vždycky)

      Vymazat
    5. tak to je opravdu hardcore :-) já tady čtrnáct dní bojuju se záclonovou tyčí, konečně jsem si ji koupila a ted sháním někoho kdo mi ji přidělá.....a protože všichni potencionální chlapi co mi jsou schopní tyč přidělat absolvují předvánoční shon, tak ta tyč je pro mě hardcocre :-) a ještě spousta dalších jiných standartních vánočních věcí, protože prostě masakr ve službách.....na pečení si beru dobrovolně domácí noční :-)

      Vymazat
    6. a ještě se mi to malinko komplikuje stále zablokovanými účty - odblokují mi je 15.- protože mi bylo sděleno z exekutorského úřadu, že toho mají na odesílání hodně a nestíhají...no, takže tak.

      Vymazat
  3. U Trajců dobrý!
    Předtím tam nějaký roky byla čínská hospoda se zlatými lvy u vchodu.

    Ale ten obraz violoncellistky nemůžu vidět - nedá se koukat na to, jak to drží. Úplně mimo. Není to obraz pro violoncellisty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obraz a ty barvy - lehkost...lehce do pouličních galerií...

      tedy něco úplně jiného než sexy ženská v černých šatech držící pevně ve stehnech a hrdě svůj hudební nástroj....rozumím. :-)
      pár ženských viollenc. jsem viděla naživo - zatraceně je to pěkné podívání i pro mě jako pro ženskou. :-)

      Vymazat