středa 19. července 2017

Pont Du Gard


3. den: Pont Du Gard, Nimes, Aigues- Mortes,Les Stes - Maries-De- La- Mer.









11 komentářů:

  1. Tak to je první místo,kde jsem nebyl

    OdpovědětVymazat
  2. tohle bylo hodně příjemné místo. bylo ráno, málo lidí. ranní pohoda, kochání se s kafem pod mostem, sedla jsem si tam a užívala si to. a taky se trochu koupala v řece. předposlední fotka je focená z vody. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. 1. no, tomu snad nemůžu ani uvěřit :-)

    OdpovědětVymazat
  4. cdelkově ten areál je hodně rozlehlý. vede tu spousta stezek na kterých potkáváš různé stavby - mám plánek :-) hned u vchodu do areálu je postavena velká futuristická budova s podzemním velkým muzeem - jen v tom velkém muzeu by člověk strávil dvě hodiny. muzeum jsem ošidila, no, ošidila, chvíli mi dalo, než jsem se odtamtud právě dostala ke vchodu do samotného venkovního areálu :-) netoužila jsem po muzeu, přála jsem si sedět u toho mostu a vykoupat se tu. splnilo se mi to. :-)tohle místo by zase dalo na celý půlden.

    OdpovědětVymazat
  5. 4. toto mi většinou unikne... jelikož na posezení s mým mužem nezbývá žádný čas. Furt se musí něco dít. Něco vidět, někam jít...hlavně neztrácet čas:-))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta řeka je Rhona?
    A je fakt studená?
    Pořád mi nejde do hlavy to ledový moře v Maries de la Mer,mám jen to vysvětlení, že ho ochlazuje Rhona,která se tam do něj vleva.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěknej.

    Focená z vody??? To ses nebála, že se ti namočí přístroj?

    OdpovědětVymazat
  8. 6. Ne, je to řeka Gard, byla studená, ale mě to nepřipadalo tak studené. daleko studenější pro mě bylo moře v Marles de la Mer, tam jsem přišla rozpálená a ta voda hlavně ty spodnější proudy, to byla mrazárna až mě chytaly křeče do nohy, ani mi tam nešlo kvůli té ledové vodě moc plavat.

    OdpovědětVymazat
  9. 7. nebála. ta řeka šla pozvolně, pomalu do hloubky, krásně čistá, vidělas na dno a kamínková, pevné, stabilní dno. vodu mám tak u té fotky ke kalhotkám. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. 6.8. 5eka Gard (francouzky Gardon)

    OdpovědětVymazat
  11. jééé, tam som bola! krásne miesto, romantické, a tak nejak francúzsky šarmantné......
    našla som spôsob, ako preliezť na most, ale nebol čas.....

    OdpovědětVymazat