čtvrtek 12. ledna 2017

Sníh I.








6 komentářů:

  1. no pekne zamrkvené to tu máme! ;-)
    ono sneh sa fotí wellmi ťažko, hlavne to krásne trblietanie sa podarí takými bežnými foťákmi zachytiť naozaj len málokedy.....ale zase, človek sa pri tom dostáva do rôznych zaujímavých polôh a situácií...napr. ja som sa takto takmer dostala do ľadovcovej trhliny ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. jo, zamrkvené :-) krásný :-))
    nevím co to je přesně - pro mě je to plevel, ale takhle v zimě zasněžený to vypadá moc hezky...sněžně, něžně...tiše, nerušivě, čistě...na tom čtvrtém obrázku mi to připomíná peří.

    no, tak to je teda nebezpečný!

    mě stačí zmrzlé ruce a zamlžený brejle :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jojo, zamlžené brejle, to je môj chronický zimný problém!
    dokonca na to mám aj básničku: "zasněženým lesem vesele se nesem. akurát tie blbé brejle mám tak zahmlené, že vubec nevím, kde jsem!" ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. ....pol minuty po prednesení tej básničky som sa šmykla na ľade, a praštila sa hlavou o skalu - priateľ sa chystal povedať niečo premúdreho na tému "probuh, kde já jsem k tohmuhle přišel?!" no ale keď sa tohle akosik dlho nehýbalo, tak to šiel vyhrabať. hlava ostala celá, len tie okušky získali tak dramaticky a akčne vyzerajúce šrámy na sklách - takže cez ne vidím zase o niečo menej ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. mě zamrzly brýle tak, že jsem z nich musela z nich seškrabávat led a byly úplně tmavé :-) viděla jsem jen bokem. ale to byla taková zima, že mi na fousech visely krápníky

    OdpovědětVymazat
  6. 3. básniška super. :-)) to odpovídá u mě i s nezamlženýma brejlema :-)

    4.5.

    Brrr!
    Holky vy jste úplný horalky.
    Smekám!
    Já mám odjakživa nohy, ruce studené, ale ted po té operaci šž. jsem ještě víc zimomřivější než předtím.

    OdpovědětVymazat